Samliv og samspill

Samliv og samspill - Gunnar Elstad | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnar Elstad
DIMENSJON
9,99 MB
FILNAVN
Samliv og samspill.pdf
ISBN
2019411029969

BESKRIVELSE

Det er ikke lett å være alene, men heller ikke lett å leve sammen med andre. Vi lengter etter fellesskap, og samtidig kan vi være redde for fellesskap. Vi vil så gjerne forstå og bli forstått, men altfor ofte misforstår vi hverandre og sårer hverandre unødig. Vi ønsker fred og harmoni, men havner i konflikter før vi vet ordet av det. Svært mange av dem som ønsker sjelesorg, kommer fordi de har det vondt eller slitsomt i forhold til ektefellen, eller de har det vondt fordi de ikke har noen å være sammen med. Altfor ofte opplever frivillige eller ansatte arbeidere i organisasjoner og menighet at de bruker mye krefter på å takle uenigheter og konflikter. Det er slike spørsmål denne tredje boka i serien om sjelesorg tar opp. Den første i serien Sett mot i hverandre, har tittelen: Grunnleggende sjelesorg. Den andre boka har tittelen: Livshistorie og følelser.

Barna skal få støtte i å mestre motgang, håndtere utfordringer og bli kjent med egne og andres følelser. Symbiose er tett samliv mellom organismer av ulike arter. Partene som lever i symbiose kalles symbionter.

Anbefalte innlegg. Samspill og ledelse er dessuten ledet av engasjerte og kunnskapsrike forelesere. Jeg vil absolutt anbefale studiet til andre, og da kanskje særlig til personer i ledende stillinger eller som ønsker å bli utvikle seg til å bli en leder." Rikke Lind.

RELATERTE BØKER