Pur morgen

Pur morgen - Rune Salvesen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rune Salvesen
DIMENSJON
10,82 MB
FILNAVN
Pur morgen.pdf
ISBN
3073757425608

BESKRIVELSE

Pur Morgen ble av Dagbladets lesere stemt inn blant de ti best likte bøkene i 2005.Pur morgen er en betagende og vakker liten roman. Hele handling utspiller seg i løpet av en time, om morgenen, i en ikke navngitt by, hvor som helst i verden. Vi får kjennskap til og møter tilfeldig en rekke ulike livsskjebner som knyttes sammen. De kjenner ikke hverandre, men tangerer, møter og bumper borti hverandre i løpet av romanen. Det eneste de har til felles er at de alle skal ut på en viktig reise. Det er en lys og meget varm morgen. Heten ligger som et trygt, men også som et klamt og svett teppe over bokens karakterer. Rune Salvesen er debutant og skisserer et sterkt portrett av de ulike karakterene og deres forskjellige motivasjoner for å legge ut på reisene sine. Romanen er sterk, trist, het og poetisk.

Pur morgen er en betagende og vakker liten roman. Hele handling utspiller seg i løpet av en time, om morgenen, i en ikke navngitt by, hvor som helst i verden. Kjøp 'Pur morgen' av Rune Salvesen fra Norges raskeste nettbokhandel.

Vi får kjennskap til og møter tilfeldig en rekke ulike livsskjebner som knyttes sammen. Pur Morgen ble av Dagbladets lesere stemt inn blant de ti best likte bøkene i 2005.. Pur morgen er en betagende og vakker liten roman.

RELATERTE BØKER