Ny i Norge; ordliste norsk-polsk

Ny i Norge; ordliste norsk-polsk - Gerd Manne, Gölin Kaurin Nilsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gerd Manne, Gölin Kaurin Nilsen
DIMENSJON
3,1 MB
FILNAVN
Ny i Norge; ordliste norsk-polsk.pdf
ISBN
6230475567378

BESKRIVELSE

Ny i Norge er et begynnerverk i norsk som andrespråk, og er et av de mest brukte læreverkene de siste tiårene. Verket er beregnet på voksne innvandrere som følger opplæring på spor 2 og 3. Det dekker nivåene A1 og A2 etter Læreplan i norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere (2012) og leder fram til Norskprøve 2. Ny i Norge består av: Tekstbok Arbeidsbok Lydbok (elev-CD til tekstboka) Øvinger i lytteforståelse (bok og CD) Lærerveiledning Lærer-CD Nettressurs: www.fagbokforlaget.no/nyinorge Ordlister på flere språk

norsk-polsk og polsk-norsk ordliste utarbeidet til begynnerboka i norsk for utlendinger: Si det på norsk av E. Baro og T.W.

Ny i Norge : ordliste norsk-thai. Ny i Norge : ordliste norsk-pashto.

RELATERTE BØKER