Makt og terror

Makt og terror - Noam Chomsky | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Noam Chomsky
DIMENSJON
3,55 MB
FILNAVN
Makt og terror.pdf
ISBN
8905138202403

BESKRIVELSE

Boken inneholder et langt intervju og en rekke taler forfatteren holdt i New York og California våren 2002. Han plasserer terroristangrepene 11. september mot en bakgrunn av amerikansk intervensjon i årene etter andre verdenskrig. Han utfordrer USA til å anvende de samme moralske standarder på sine egne handlinger som de krever av andre. Har litteraturliste.

Hva kan du si om terror, terrorisme og terrorister? Ordene «terror», «terrorisme» og «terrorister» brukes forskjellig fra land til land. FN ble etablert da andre verdenskrig nettopp var avsluttet. Å sikre internasjonal fred og unngå nye kriger ble derfor hovedoppgaven til FN.

Den som utfører eller truer med å utføre redselshandlinger, er en terrorist. Ved å manipulere kompenserer man for dette og får på den måten makt, forklarer Nordhelle, som har møtt mange manipulatorer og ofre for manipulasjon gjennom arbeidet som advokat og psykolog. 20 karaktertrekk avslører psykopaten.

RELATERTE BØKER