Inkarnasjon

Inkarnasjon - Gerald O'Collins | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gerald O'Collins
DIMENSJON
6,44 MB
FILNAVN
Inkarnasjon.pdf
ISBN
2390760655081

BESKRIVELSE

Kjernepunktet i kristendommen er at Guds Sønn ble menneske. Hvilke spørsmål oppstår når vi ser nærmere på dette sentrale punktet i vår tro? Inkarnasjonen er et mystisk paradoks: Ett og samme individ er både guddommelig og uendelig og menneskelig endelig. Boken utfordrer oss, uansett vår kirketilhørighet, til å trenge dypere inn i vår egen tro.

English: embodiment. Reinkarnasjon er sjelevandring eller gjenfødelse, ofte uatskillelig knyttet til den hinduistiske doktrinen om karma, loven om konsekvens.Forestillingen om menneskets gjentatte liv finner man især innen hinduisme og buddhisme. Jødedommen, kristendommen og islam avviser normalt reinkarnasjon, idet disse religioner anser at hver menneskelig unnfangelse og fødsel bringer en ny menneskesjel, og ... Bruk feltet under til å legge til et nytt synonym til inkarnasjon.

Iliuka er navnet han bar som indianerhøvding i Canada under sin siste inkarnasjon her på moder jord. Transemediet Leif Havik kanaliserer Iliuka. Smerte og inkarnasjon.

RELATERTE BØKER