Godt sagt 1: bildeordbok

Godt sagt 1: bildeordbok - Ellen Hanssen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ellen Hanssen
DIMENSJON
9,69 MB
FILNAVN
Godt sagt 1: bildeordbok.pdf
ISBN
6625620932677

BESKRIVELSE

Bildeordboka til "Godt sagt 1" har nå kommet i revidert utgave. Vi har frisket opp design og bildeutvalg. Temaene og oppbygningen av boka er som før. Bildeordboka er elevens bok i den muntlige språkopplæringen etter direkte muntlig metode. Den har som mål å gi fremmedspråklige voksne en kommunikativ kompetanse i norsk uten å måtte gå veien om lesing og skriving. Til hvert bilde finner eleven et beskrivende ord eller uttrykk. Totalt har boka et vokabular på 1300 ord som er vist gjennom bilder. To lyd-CD-er følger boka slik at elevene har mulighet til å lytte til norsk hjemme og trene på ordene som har vært gjennomgått i klassen.

Vår pris 399 ... GODT SAGT 1 BILDEORDBOK er et hjelpemiddel for utlendinger som skal lære norsk. Boka er basis for bruk av direkte muntlig metode i norskopplæringen.

Godt sagt 2 tar opp mer avanserte temaer enn Godt sagt 1 og tar sikte på å møte målene på nivå B1. Spesialpedagog Elisabeth Thormodsrud presenterer Godt Sagt 1 Bildeordbok for PENpal. Boka er et hjelpemiddel for minoritetspråklige som skal lære norsk.

RELATERTE BØKER