En god beslutning

En god beslutning - Nils Tore Meland | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nils Tore Meland
DIMENSJON
11,24 MB
FILNAVN
En god beslutning.pdf
ISBN
3638923805727

BESKRIVELSE

Minst halvparten av de viktige beslutningene våre slår feil. Vi velger for raskt eller for tilfeldig. Vi baserer oss på for mye, for lite eller gal informasjon. Vi vegrer oss og venter. Eller vi lar være. Flere tiår med forskning har vist at det finnes mange feller i tankeprosessene våre som hindrer gode beslutninger. Flere uten at vi merker dem - før det er for sent.Dette kan vi gjøre noe med. Psykolog og offiser Nils Tore Meland gir oss syv praktiske grep for å ta bedre valg. Nå tenker du kanskje at dette vil ta for mye tid? Men det viser seg at de som tar seg litt ekstra tid til å tenke seg om i begynnelsen av en beslutningsprosess, tar raskere og langt bedre valg over tid. Du får altså igjen tiden du bruker, og vel så det.

oktober 2015. Flere tiår med forskning viser at vi mennesker er belemret med en rekke forutsigbare handlingsmønstre - som står i veien for det å ta gode valg. Veien mot en god beslutning har jeg delt inn i syv praktiske grep.

Vi velger for raskt eller for tilfeldig. Vi baserer oss på for mye, for lite eller gal informasjon.

RELATERTE BØKER