Beretninger om beskyttelse 1

Beretninger om beskyttelse 1 - Erik Fosnes Hansen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erik Fosnes Hansen
DIMENSJON
3,81 MB
FILNAVN
Beretninger om beskyttelse 1.pdf
ISBN
7474840831145

BESKRIVELSE

Beretninger om beskyttelse er den tredje roman fra Erik Fosnes Hansen. Her blir leseren presentert for et knippe dramatiske historier, fire frittstående beretninger om merkelige tilfeldigheter. Allikevel er det både synlige og usynlige sammenhenger mellom dem, såvel i tema som i handling.Det er en gjennomkomponert og gripende roman Erik Fosnes Hansen har skrevet. Med musikalitet og eleganse skifter perspektivet mellom Den store fortellingen og storheten i den lille. Handlingen utspiller seg i flere land til forskjellige historiske tider, med et fint skjebnemønster som vever menneskene, kulturene og tidsplanene sammen. Etterord av Kim Leine.Fosnes Hansen mottok Bokhandlerprisen for denne boken.

Selges av Adlibris. Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Beretninger om beskyttelse er den tredje roman fra Erik Fosnes Hansen.

Handlingen utspiller seg i flere land til forskjellige historiske tider, med et skjebnemønster som vever menneskene, kulture Beretninger om beskyttelse er den tredje roman fra Erik Fosnes Hansen. Her blir leseren presentert for et knippe dramatiske historier, fire frittstående beretninger om merkelige tilfeldigheter ... Beretninger om beskyttelse er en gjennomkomponert og gripende roman med et knippe dramatiske historier, fire frittstående beretninger om merkelige tilfeldigheter.

RELATERTE BØKER