Ringer i vann

Ringer i vann - Harlan Coben | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harlan Coben
DIMENSJON
5,6 MB
FILNAVN
Ringer i vann.pdf
ISBN
3938606332986

BESKRIVELSE

HARLAN COBEN - MER ENN 50 MILLIONER SOLGTE BØKER VERDEN OVER"Coben på sitt beste."Daily ExpressTerningkast 5"Spennende og actionfylt" Kjell Einar Øren, Haugesunds Avis "Forfatteren leverer. Han gjør alltid det." Ingvar Ambjørnsen, VG Når den tidligere tennisstjernen Suzze og hennes mann, rockestjernen Lex, får en anonym henvendelse på facebook som setter spørsmålstegn ved hvem som er far til deres ufødte barn, drar Lex sin vei. Suzze som er åtte måneder på vei, ber Myron Bolitar finne ektemanenn og redde ekteskapet hennes. Men når Myron finner Lex, finner han også sin svigerinne Kitty, som sammen med Myrons bror har vendt Bolitar-familien ryggen i årevis. Mens Myron prøver å komme i kontakt med broren sin og samtidig bekymrer seg for sin alvorlig syke far, må han se alle løgnene i øynene - også sine egne løgner. Hvis vi trodde at vi kjente Myron Bolitar, viser Coben nå at det gjør vi ikke.Ny toppkrim fra Coben"Spennende og actionfylt krim (...) Cobens helt har gått fra høydepunkt til høydepunkt i de siste romanene, og nå følger han opp med nok en toppkrim, der vi ser nye sider av Bolitar (...) Ringer i vann er nok en spennende og actionfylt kriminalroman fra Cobens hånd med overraskende vrier og løsninger. Vi ser fram til flere (...)" Kjell Einar Øren, Haugesunds Avis "La det være sagt med det samme: Blodfans av Cobens Bolitar-serie får alt de kan håpe på også denne gangen. Forfatteren leverer. Han gjør alltid det." Ingvar Ambjørnsen, VG "Kjapp i tempoet, tettpakket av fargerike karakterer og knalldialog, med et plott som er spekket av vrier - dette er Coben på sitt beste." Daily Express Harlan Coben på 4. plass i ny kåring: VERDENS MEST SUKSESSRIKE SPENNINGSFORFATTERE- Daily Mail, Top 10 Criminal Masterminds (20.05.2013)

- Samarbeidet mellom reiselivet og Ringer i Vannet er uvanlig viktig og uvanlig effektivt, har Ingeborg Malterud, regionsansvarlig for Ringer i Vannet i Oslo, Akershus og Østfold, tidligere uttalt. Ringer i vann. Ringer i vann.

med å bli bedre - den som slutter å bli bedre slutter å være bra. Ringer i Vannet er et samarbeid mellom NHO og Arbeids og Inkluderingsbedriftene. Bakgrunnen for dette er IA-avtalens delmål 2: "Hindre frafall og øke sysselsettingen for personer med nedsatt funksjonsevne".

RELATERTE BØKER