Pedagogisk entreprenørskap i lærerutdanning

Pedagogisk entreprenørskap i lærerutdanning - Inger Karin Røe Ødegård | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Inger Karin Røe Ødegård
DIMENSJON
10,98 MB
FILNAVN
Pedagogisk entreprenørskap i lærerutdanning.pdf
ISBN
7180102432793

BESKRIVELSE

Entreprenørskap i utdanningen er blitt et fenomen på den internasjonale politiske agenda, og beskrives som en nøkkelkompetanse i et fremtidsperspektiv. På dette grunnlaget har policydokumentene over flere år gitt lærerutdanningen en framtredende rolle og betydning i å kvalifisere framtidige lærere som har entreprenøriell kunnskap, ferdigheter og holdninger. Policyen gjenspeiler seg imidlertid ikke i utstrakt grad i lærerutdanningens praksis. Begrunnelsene for dette er bl.a. manglende kunnskap og kompetanse om pedagogisk entreprenørskap hos utdanningens ledelse og lærere. Denne boka fokuserer derfor på pedagogisk entreprenørskap i lærerutdanningene. Målet er å bidra til større forståelse og kunnskap som kan stimulere til implementering av temaet i lærerutdanningens kontekst. Forfatteren formidler kunnskap om hva entreprenørskap i lærerutdanningen kan innebære ved å belyse og analysere entreprenørskap som et multidisiplinært fenomen. Hovedfokuset rettes imidlertid mot den pedagogiske fagdisiplinen. Videre utdypes begrunnelsene for entreprenørskapets pedagogiske og didaktiske plass i lærerutdanningens kontekst. Røe Ødegård problematiserer avslutningsvis hvordan pedagogisk entreprenørskap kan implementeres og gjennomføres i lærerutdanningene.

Med grunnlag i teoretisk forankring og lang praktisk erfaring i grunnskole og lærerutdanning gir vi begrunnelser og eksempler på ... Kjøp Læreprosesser i pedagogisk entreprenørskap fra Bokklubber Læreprosesser i pedagogisk entreprenørskap er en oppfølging av Røe Ødegårds bok Framtiden på timeplanen - Pedagogisk Entreprenørskap, som kom ut i 2000. Her ble pedagogisk entreprenørskap vektlagt som måter å tenke og handle på i skolen som fremmer evne til å takle omstillinger og finne seg til rette i en ... Vår pris 399,-(portofritt).

På dette grunnlaget har policydokumentene over flere år gitt lærerutdanningen en framtredende rolle og betydning i å kvalifisere framtidige lærere som har ... Kjøp 'Pedagogisk entreprenørskap i lærerutdanning, en framtidsrettet læringsstrategi' av Inger Karin Røe Ødegård fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788202446604 Læreprosesser i pedagogisk entreprenørskap er en oppfølging av Røe Ødegårds bok Framtiden på timeplanen - Pedagogisk Entreprenørskap, som kom ut i 2000.Her ble pedagogisk entreprenørskap vektlagt som måter å tenke og handle på i skolen som fremmer evne til å takle omstillinger og finne seg til rette i en uforutsigbar verden. Pedagogisk entreprenørskap handler om å koble teori til praksis i meningsfulle og relevante læringssituasjoner - slik fagfornyelsen krever.

RELATERTE BØKER