Oslofolk

Oslofolk - Iffit Qureshi | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Iffit Qureshi
DIMENSJON
5,55 MB
FILNAVN
Oslofolk.pdf
ISBN
6433049098791

BESKRIVELSE

En unik hyllest til Oslo og menneskene som bor der. Inspirert av den verdensomspennende internettsuksessen Humans of New York, der folk deler hverdagsglimt og lar seg portrettere, har Iffit Qureshi gått rundt i Oslos gater og foretatt mer enn 1600 intervjuer. Hun har publisert bilder og intervjuer på Facebook-siden Humans of Oslo, til massiv respons. Bildene og historiene viser et felles engasjement for trygghet, medmenneskelighet og omsorg for byen og vi som bor i den, uavhengig av klasse, kulturell bakgrunn og religion. Med boka ønsker Qureshi å fokusere på kjærlighet, tilhørighet og det vi har felles, og på denne måten ta tak i folks fordommer. .

Nå har Fylkesmannen felt sin dom. Oslofolk: Kok vannet! - Vannet kan være farlig. Anbefalingen gis i samråd med smittevernoverlegen i Oslo kommune og gjelder fram til og med torsdag 18.

mars. Video: Nina Selbo Torset «Helsepersonell, Norge og over hele verden, gjør en helt FANTASTISK jobb for å ta unna for alle koronasyke. (Mange oslofolk har likevel kombinert å (h)vine med preteritum det gikk så det kvein.) Hva skal jeg bruke? / Kva skal eg bruke? På nynorsk heter det så det kvin.

RELATERTE BØKER