Orientering

Orientering - Birgitte Kjos Fonn | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Birgitte Kjos Fonn
DIMENSJON
7,44 MB
FILNAVN
Orientering.pdf
ISBN
4037526954765

BESKRIVELSE

Orientering var avisen som skapte og ble skapt av det "nye" venstre i norsk etterkrigstid. Den ble etablert i 1953 som en protest mot norsk NATO-politikk og som et uavhengig korrektiv til den partistyrte pressen. Avisen hadde som formål å representere en tredje vei mellom de to maktblokkene i øst og vest, og spilte en avgjørende rolle for at Sosialistisk Folkeparti ble dannet i 1961. På 1970-tallet var avisen arnested for forsøket på å skape en profesjonalisert og tabloid, men fortsatt venstreorientert journalistikk, før den ble slukt av Sosialistisk Venstreparti s nye partiavis, Ny Tid, i 1975. Dette er historien om avisa og menneskene rundt den: orienteringskretsen.

Terrenget bør være mer eller mindre skogbevokst (i sprint også urbant terreng ... Malvik orientering arrangerer i år turorientering med til sammen 50 poster på kartene Hasetkammen og Vulusjøen i perioden 18. mai - 14.

Det handler om selvvalgt vei i ukjent terreng (skog) mellom et antall poster. O-sesongen 2020 og Korona Koronaoppdatering 2. april.

RELATERTE BØKER