Mørk materie

Mørk materie - Tormod Haugland | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tormod Haugland
DIMENSJON
12,92 MB
FILNAVN
Mørk materie.pdf
ISBN
7337349492289

BESKRIVELSE

"Eg heitte Atle Vilder, var femtito år, og budde i et eldre hus ein stad på Vestlandet. Og staden heitte Gran. Og eg hadde budd i huset i tjueåtte år. Og eg var heime i huset mitt i Gran, eg stod på kjøkenet og såg ut av vindauget. Og på bordet låg eit brev. Det var eit brev frå Lise, kona mi. Eg hadde ikkje sett henne på år og dag." Her startar Tormod Hauglands nye roman. Brevet set tankane i sving og får Atle til å sjå tilbake. Etter kvart vert han ført tilbake til heimbygda og faren Bernhard som han braut med då han flytta til Gran for mange år sidan. "Mørk materie" syner Tormod Haugland på sitt aller beste. Det handlar om kjærleik, om å velje sitt eige liv og om å gjere seg fri, om å vere både far og son - og det handlar om å ha ein plan, som kanskje går på tvers av andre sine planar.

Mørk energi utgjør rundt 70% av all masse/energi, det vil si 70% av universets "innhold". Den resterende delen utgjør 25% mørk materie og 5% vanlig materie.

Dette kommer fram i en rapport som nylig ble publisert i ... Du kan ev. la deg inspirere av Blake Crouch, forfatteren av Mørk materie, som oppsummerer boken sin på 12, 64 sekunder her.

RELATERTE BØKER