Lykkelige mennesker leser og drikker kaffe

Lykkelige mennesker leser og drikker kaffe - Agnès Martin-Lugand | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Agnès Martin-Lugand
DIMENSJON
7,34 MB
FILNAVN
Lykkelige mennesker leser og drikker kaffe.pdf
ISBN
4448337538175

BESKRIVELSE

Det er et år siden Diane mistet mann og barn, og hun sliter med å gå videre. Til slutt bestemmer hun seg for å reise til Irland, dit de hadde tenkt å dra før ulykken. Hun tar fram kartet og setter fingeren på en liten landsby. Landsbylivet er så langt fra livet i Paris som det er mulig å komme, og når hun får en nabo som viser seg å være fryktelig usympatisk, blir ikke oppholdet slik hun hadde håpet. «Jeg fikk vite at de hadde fortsatt med å tulle i bilen helt til lastebilen traff dem. Jeg tenkte at de døde mens de lo. Jeg tenkte at jeg gjerne skulle ha vært der sammen med dem. Og i et år hadde jeg tenkt hver eneste dag at jeg ville ha foretrukket å dø sammen med dem. Men hjertet mitt ville ikke slutte å slå. Det holdt meg i live. Til min store fortvilelse.»

Leveres direkte via nedlastning. Kjøp boken Lykkelige mennesker leser og drikker kaffe av Agnès Martin-Lugand (ISBN 9788202440701) hos Adlibris.com.

Historien er ikke lang, kun 172 sider, men allikevel klarer Martin-Lugand å formidle en god og troverdig fortelling. Godt gjort! Cappelen Damm.

RELATERTE BØKER