Kan doktor Proktor redde jula?

Kan doktor Proktor redde jula? - Jo Nesbø | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jo Nesbø
DIMENSJON
8,44 MB
FILNAVN
Kan doktor Proktor redde jula?.pdf
ISBN
7859685891051

BESKRIVELSE

Doktor Proktor, Lise og Bulle er tilbake i et ellevilt juleeventyr fra en av Norges aller, aller beste barnebokforfattere. Kan Doktor Proktor redde jula? Dét er spørsmålet når Herr Thrane kjøper rettighetene til å feire jul, og millioner av barn over hele verden står i fare for ikke å få julegavene sine. Sammen med Bulle og Lise må Proktor alliere seg med selveste julenissen, som slett ikke er den koselige, bestefaraktige typen de trodde han var.

Sammen med Bulle og Lise må Proktor alliere seg med selveste julenissen, som ... Kan doktor Proktor redde jula? Jo Nesbø; Ivar Nergaard (Oppleser) . Serie: Doktor Proktor 5 Anmeldelser Den er ledig og muntlig skrevet, med mange direkte leserhenvendelser, og det er lett å tro at dette er en fortelling som ikke tar seg selv særlig alvorlig. Kan Doktor Proktor redde jula? Dét er spørsmålet når Herr Thrane kjøper rettighetene til å feire jul, og millioner av barn over hele verden står i fare for ikke å få julegavene sine.

Kan Doktor Proktor redde jula? Dét er spørsmålet når Herr Thrane kjøper rettighetene til å feire jul, og millioner av barn over hele verden står i fare for ikke å få … LES MER julegavene sine. Kan doktor Proktor redde jula? Jo Nesbø; Per Dybvig (Illustratør) . Serie: Doktor Proktor 5 Utdrag (pdf) Anmeldelser Den er ledig og muntlig skrevet, med mange direkte leserhenvendelser, og det er lett å tro at dette er en fortelling som ikke tar seg selv særlig alvorlig. Kan Doktor Proktor redde jula? Dét er spørsmålet når Herr Thrane kjøper rettighetene til å feire jul, og millioner av barn over hele verden står i fare for ikke å få julegavene sine.

RELATERTE BØKER