Jeg er der Jesus er

Jeg er der Jesus er - Billy Graham | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Billy Graham
DIMENSJON
4,86 MB
FILNAVN
Jeg er der Jesus er.pdf
ISBN
7998265637390

BESKRIVELSE

Når jeg dør, fortell andre at jeg har gått for å være med min herre og frelser, Jesus kristus.Billy Graham forkynner ikke lenger for store folkemengder rundt om i verden, men hans hjerte slår fortsatt med like sterk overbevisning om at han skal tilbringe evigheten sammen Jesus Kristus, verdens Frelser. I Jeg er der Jesus er oppfordrer han oss alle på det sterkeste til å tenke over hva dette evige håpet innebærer - og til å få del i det. Samtidig som Billy Graham opplever at synet blir dårligere, står Himmelens herlighet stadig klarere og mer strålende for hans indre blikk. Og når spørsmålet om hvor Himmelen er, dukker opp, svarer han med visdom: «Himmelen er der Jesus Kristus er - og snart skal jeg være der sammen med Ham.» Fra Jesu lepper - verdens gjenløser - ble det største løftet menneskeheten noen gang har blitt gitt uttalt: «La ikke deres hjerte forferdes! Tro på Gud og tro på Meg! I Min Fars hus er det mange rom. Hvis ikke, ville Jeg ha sagt dere det. Jeg går for å gjøre i stand et sted for dere. Når Jeg har gått bort og gjort i stand et sted for dere, skal Jeg komme igjen og ta dere til Meg. For der Jeg er, der skal også dere være.» Johannes' evangelium 14,1-3 Rett etter sin 95-årsdag proklamerte Billy Graham med overbevisning: «Når jeg dør, fortell andre at jeg har gått for å være med min Herre og Frelser; Jesus Kristus - det er der jeg er.»

Innenfor porten var han trygg. Sånn er det hos Jesus.

Billy Graham forkynner ikke lenger for store folkemengder rundt om i verden, men hans hjerte slår fortsatt med like sterk overbevisning om at han skal tilbringe evigheten sammen Jesus Kristus, verdens Frelser. Jesus svarte: «Jeg er det.» (Mark 14,62 Peter er den av disiplene som står fram og svarer: «Du er Messias, den levende Guds Sønn.» Noen av det viktigste ved bekjennelsen er at Peter ikke «bare» tror i sitt hjerte, men at han også bekjenner med sin munn. "Jeg er vintreet, dere grenene" Preken over Johannes 15:5 - Søndag Septuagesima. Nåde være med dere og fred fra Gud vår Far og Herren Jesus Kristus.

RELATERTE BØKER