Honningfellen

Honningfellen - Unni Lindell | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Unni Lindell
DIMENSJON
4,39 MB
FILNAVN
Honningfellen.pdf
ISBN
4236916785740

BESKRIVELSE

Hva har den gamle kvinnen i huset i enden av veien sett? Da isbilen kjørte derfra var gutten borte. Cato Isaksen er på saken - i samarbeid med sin nye motvillige makker Marian Dahle. Elna Druzika jobber overtid på cateringkjøkkenet på Alnabru. Noen dager etter at lille Patrik Øye forsvinner fra Høvik blir Elna kjørt ned og drept på industriområdet. Hun var kjæreste med isbilsjåføren Wiggo Nyman. Den siste som så gutten er Vera Mattson i det brune huset i enden av veien. Er hun involvert? Og hvordan henger de to sakene sammen?Fortiden innhenter flere i denne besettende historien. En skrekkelig løgn setter det hele i gang, og flere skjebner flettes sammen på en uhyggelig måte.Dette er den sjette boken om Cato Isaksen, og den første boken med Marian Dahle. Bøkene er solgt til en rekke land, og har også gått som TV-serie.

Read 36 reviews from the world's largest community for readers. Syv år gamle Patrik Øye blir borte på vei hjem fra skolen en av de si... Kjøp Honningfellen fra Tanum Hva har den gamle kvinnen i huset i enden av veien sett? Da isbilen kjørte derfra var gutten borte.

Øst i Oslo blir en litauisk kvinne kjørt ned og drept på et industriområde. Samtidig leter politiet etter en åtte år gammel gutt som er forsvunnet på den andre siden av byen.

RELATERTE BØKER