Døde hvite menn

Døde hvite menn - Johan Hakelius | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Johan Hakelius
DIMENSJON
4,77 MB
FILNAVN
Døde hvite menn.pdf
ISBN
4783290532494

BESKRIVELSE

"Storslått sladder. En svært underholdende, vittig og velskrevet bok om britiske eksentrikere på 1900-tallet." Stein Roll, ADRESSEAVISEN.Hakelius verden er som Se og Hør for intellektuelle, eksentriske menn, hvor han fôrer oss med anekdoter om fordums sære forhold, moter, seksuelle preferanser og utsvevende liv. En særdeles elegant, svulstig og morsom bok, skrevet med innlevelse og presisjon." Alexandra Irene Larsen, FÆDRELANDSVENNEN.Ja til korte, lekne, løst redigerte biografiantologier av denne typen, sier jeg bare. Have a good one.. Jon Øystein Flink, KLASSEKAMPEN.Etter å ha lest boka .Døde hvite menn. forstår du at det som oftest er fantasien som setter grenser; virkeligheten er uendelig mer utrolig.. Svein-Yngve Madssen, LO-Aktuelt.Og jeg skal love deg at det er lenge siden jeg har ledd så mye og så lenge . . Sissel Hoffengh, DAGSAVISEN. . .Kva er det som er så morosamt?. Det forstår eg, og det kjem alle anglofile til å forstå om dei kjøper og les Hakelius nydelege vesle bok.. Jon Hustad, DAG OG TID.[.] en nødvendighet for den som liker England, eksentriske engelskmenn og underholdende historier.. LEIF GW PERSSON, EXPRESSEN

T.v. Gregory Michaels og Travis Michaels, t.h.

McMichaels nabo, den like hvite mannen William «Roddy» Bryan Jr (50), løp etter og filmet hendelsen da Arbery ble skutt. T.v.

RELATERTE BØKER