Bedre presentasjoner på 1-2-3

Bedre presentasjoner på 1-2-3 - Edgar Valdmanis | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Edgar Valdmanis
DIMENSJON
3,13 MB
FILNAVN
Bedre presentasjoner på 1-2-3.pdf
ISBN
4164290011575

BESKRIVELSE

Har du holdt en presentasjon der du har vært kjempefornøyd med egen innsats? Med både innholdet og fremførelsen? Med både innholdet og fremførelsen? Har du også holdt en presentasjon der du ikke var like fornøyd? Der du tenker at dette burde du ha gjort bedre? Denne boken er til deg som tenker at du har rom for forbedring. I hvert fall av og til. Det avhenger ikke av hvor ofte du holder presentasjoner, om det er lenge siden første gang eller ei, eller om du anser deg som rimelig erfaren eller ei. Så lenge du selv mener det er rom for forbedring, er denne boken til deg. Den er ment å være det som på engelsk kalles en «How to .»-bok med en praktisk tilnærming, der du ledes gjennom alle trinn som inngår i en presentasjon. Både de trinn som finner sted før og det som skjer under selve presentasjonen. Det er et eget kapittel om lederens ansvar, og hvordan ledere kan bidra til at alle i organisasjonen blir bedre til å presentere. Boken inneholder også 13 enkle tips fra eksterne bidragsytere med lang erfaring i å fremføre et budskap så det sitter.

Velg i skjema hva du er interessert i, fyll inn navn, e-post og telefonnummer, så kontakter jeg deg snart. Alle er ... Kjøp Bedre nettverking på 1-2-3 fra Bokklubber En håndbok for deg som vil bli bedre til å bygge gode nettverk, og skape sterkere relasjoner.

Special Price kr 189,00 Spar kr 180,00 (veil. pris kr 369,00) Legg i handlekurv.

RELATERTE BØKER