Armageddon halleluja!

Armageddon halleluja! - Dag Hoel | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dag Hoel
DIMENSJON
8,65 MB
FILNAVN
Armageddon halleluja!.pdf
ISBN
5362631901526

BESKRIVELSE

Hvorfor ser man med forventning mot Armageddon? Fordi undergangen dreier tidshjulet videre inn i tusenårsriket, den lykkelige tiden da Jesus skal regjere verden fra Jerusalem. Armageddon Halleluja! er en reise inn i en politiskreligiøs verden. Den viser innflytelsen kristne sionister har på utviklingen i Midtøsten. De har betydelig definisjonsmakt over det politiske livet i USA, og flere steder i verden er de på frammarsj. I Norge er kristensionistene aktive i menighetsarbeid og gjennom politisk virke over hele landet. Dag Hoel møter dem på bedehus i Setesdalen, i megakirker i Texas og reiser med dem på busstur rundt i Israel.

De har betydelig definisjonsmakt over det politiske livet i USA, og flere steder i verden er de på frammarsj. I Norge er kristensionistene ... Armageddon Halleluja! er en reise inn i en politiskreligiøs verden.

Jødisk og kristen eskatologi regner med to ... MIFF: Vi demper kristensionismen Samfunn. 'Kristne sionister helliggjør vold' The Holy Hand Grenade (aka "Hallelujah Bomb" or usually shortened to "HHG" or "Holy Grenade") is a powerful and rare weapon in the Worms series.

RELATERTE BØKER