Alkoholloven med kommentarer

Alkoholloven med kommentarer - Christian J. Aubert | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christian J. Aubert
DIMENSJON
9,16 MB
FILNAVN
Alkoholloven med kommentarer.pdf
ISBN
2984729351427

BESKRIVELSE

Boken gi en praktisk innføring i alkoholloven og hvordan den praktiseres. Den vil derfor være nyttig i undervisningsøyemed og for advokater, kommuner, og for alle som har, eller ønsker å få, rett til å drive salg eller skjenking av alkohol. De enkelte bestemmelsene i loven gjengis og kommenteres, alle gjeldende forskrifter er med, likeledes kontrollskjemaer som er i bruk. Boken gir også i tabells form en oversikt over alkoholkonsumet i Norge.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, Innbundet | 9788215016221 Lovbestemmelsen ble endret med virkning fra 01.01.08 og er nå harmonisert med vandels­bestemmelsen i alkoholloven. Hensikten er å bidra til å forebygge og begrense kriminalitetsutviklingen i bransjen.

Du må sende skriftlig søknad til bevillingsmyndigheten i god tid før arrangementet skal finne sted. I reglementet til flere russetreff leser vi at det er tillatt med medbrakt alkohol på festivalområdet, men at den skal nytes i den private sfære. Alkohol må være under 22% på grunn av 18 års-grense på russetreffene.

RELATERTE BØKER