Tre ting om Elsie

Tre ting om Elsie - Joanna Cannon | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Joanna Cannon
DIMENSJON
3,24 MB
FILNAVN
Tre ting om Elsie.pdf
ISBN
3547986514138

BESKRIVELSE

«Morsom, rørende og krydret med kloke observasjoner ... en kommende klassiker.» Clare Mackintosh, forfatter av Jeg lar deg gå Det er tre ting du bør vite om Elsie. Det første er at hun er min beste venn. Det andre er at hun alltid vet hva hun skal si for at jeg skal føle meg bedre. Og det tredje ... må jeg kanskje bruke litt tid på å forklare. 84 år gamle Florence har falt i leiligheten sin på eldrehjemmet. Mens hun ligger der og venter på at hjelpen skal komme, begynner hun å gruble over den nye beboeren. Han har et fremmed navn, men hvorfor ligner han på en prikk på en mann hun kjente som døde for seksti år siden? Dette får fram fjerne minner hos Florence, hendelser både hun og venninnen Elsie for lengst hadde glemt. Nå lurer Florence på om en fryktelig hemmelighet fra fortiden er i ferd med å komme for en dag.

Den ene dagen er det ut med silikonet, så er det tilbake igjen. Hun har gjort drøye ting som hun har angret på, og gjort drøye ting på nytt.

HJELPER KUNDENE: - Mange bedrifter lurer på hva det er best å gjøre nå, sier Roger Antonesen i DNB. Mange av dere har spurt om jeg har god selvtilitt ettersom det kanskje kan virke sånn på bloggen, så sier jeg selv at jeg ikke har det. Dobbeltmoralsk? Jeg har dårlig selvtilitt når det kommer til mitt utseende.

RELATERTE BØKER