Tre ting om Elsie

Tre ting om Elsie - Joanna Cannon | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Joanna Cannon
DIMENSJON
11,58 MB
FILNAVN
Tre ting om Elsie.pdf
ISBN
9363381289723

BESKRIVELSE

«Morsom, rørende og krydret med kloke observasjoner ... en kommende klassiker.» Clare Mackintosh, forfatter av Jeg lar deg gå Det er tre ting du bør vite om Elsie. Det første er at hun er min beste venn. Det andre er at hun alltid vet hva hun skal si for at jeg skal føle meg bedre. Og det tredje ... må jeg kanskje bruke litt tid på å forklare. 84 år gamle Florence har falt i leiligheten sin på eldrehjemmet. Mens hun ligger der og venter på at hjelpen skal komme, begynner hun å gruble over den nye beboeren. Han har et fremmed navn, men hvorfor ligner han på en prikk på en mann hun kjente som døde for seksti år siden? Dette får fram fjerne minner hos Florence, hendelser både hun og venninnen Elsie for lengst hadde glemt. Nå lurer Florence på om en fryktelig hemmelighet fra fortiden er i ferd med å komme for en dag.

Den er en slags kontrakt mellom folket og de som styrer, med prinsippet om folkesuverenitet som grunnlag. Stortinget er landets høyeste folkevalgte organ. Pris: 129,-.

Slik gjør du det: Ting vil ikke automatisk forandre seg til det bedre over natta, og det er derfor viktig at du er tålmodig samtidig som du jobber regelmessig med det. Ta deg derfor tid til gjøre punkt 1 til en fast rutine, og når du har denne inne kan du ta neste steg.

RELATERTE BØKER