Rapport fra en helomvending

Rapport fra en helomvending - Tove Dahl | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tove Dahl
DIMENSJON
5,1 MB
FILNAVN
Rapport fra en helomvending.pdf
ISBN
4581414985973

BESKRIVELSE

"Min velbygde livsanskuelse - som var kjemisk renset for alt overnaturlig - gikk i tusen knas. Jeg hadde erfart noe overnaturlig. Det kunne ikke forklares psykologisk. Heller ikke bortforklares. Det var noe utenfor psykologien."40 år gammel ble den ateistiske psykiateren Tove Dahl kristen. Nå, 33 år senere, forteller hun om den overraskende omvendelsen og det spennende livet etterpå. Bli med på den bemerkelsesverdige vandringen - fortalt med befriende selvironi.

Det tilsvarer 185 milliarder kroner. - Bak fallet i renter ligger også en helomvending fra markedet i troen på videre renteoppgang. Trolig er det for tidlig å avblåse rentefallet, skriver Bernhardsen.

Tilbake til evangeliet! oppfordrer Tove Dahl, tidl. psykiater og forfatter av boken "Rapport fra en helomvending".

RELATERTE BØKER