Dommen til døden

Dommen til døden - Lars-Erik Vaale | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars-Erik Vaale
DIMENSJON
6,67 MB
FILNAVN
Dommen til døden.pdf
ISBN
8903315186928

BESKRIVELSE

Boka gir en fremstilling av måten dødsstraffen ble praktisert på under Norges overgang til demokrati etter 1945. Den omhandler de ulike sidene ved gjeninnføringen: lovgivning, rettspraksis og opinion. Her presenteres innsiden av det norske samfunn, de innestengte følelsene av hat og trang til hevn i 1945, men også de høyverdige idealene som disse følelsene ble veid imot. Har litteraturliste.

FOTO: Hasan Jamali / AP / NTB scanpix Journalisten Jamal Khashoggi var kjent som en skarp kritiker av kongefamilien i Saudi-Arabia. Tar dommen til etterretning. Det var ventet at mennene kunne bli dømt til døden, men Marokko har ikke henrettet noen siden 1993.

I forbindelse med den omfattende grunnlovsreformen i 2014, vedtok Stortinget 13. mai 2014 at § 93 første avsnitt i Grunnloven skal lyde slik: «Ethvert menneske har rett til liv.

RELATERTE BØKER