Dette var pakten vår

Dette var pakten vår - Ryan Andrews | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ryan Andrews
DIMENSJON
12,8 MB
FILNAVN
Dette var pakten vår.pdf
ISBN
5893721957009

BESKRIVELSE

Hva skjer om du følger lanternene som flyter nedover elva?Ved høstjevndøgn samles byens innbyggere alltid for å sende papirlanterner nedover elva. Det sies at når lanternene forsvinner ut av syne, tar de av fra vannet, stiger opp og blir til stjerner på himmelen.Men kan det være sant? Ben og kameratene hans bestemmer seg for å finne ut hvor de egentlig tar veien. De lager en pakt med to enkle regler: Ingen vender nesa hjemover. Ingen ser seg tilbake. Planen er å sykle ved siden av lanternene på elva så langt de må, for å finne ut om legenden stemmer.Én etter én bryter vennene pakten og snur, men Nathaniel og Ben drar lenger enn noen har gjort før dem. Ferden går nedover en svingete vei full av magi, mirakler og uventet vennskap.

Vi fastholder vår tro på den ene, evige Gud, verdens Skaper og Herre, Fader, Sønn og Hellige Ånd, som styrer alle ting etter sin viljes råd. Dette var nok til å stoppe fienden, og Stanley kunne ferdes trygt overalt Afrika. På korset inngikk Gud selv en blodspakt med menneskeheten, og Jesus Kristus var mellommann.

Sendes innen 1-3 virkedager. Kjøp boken Dette var pakten vår av Ryan Andrews (ISBN 9788205520356) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER