Det nasjonale i Nasjonalbiblioteket

Det nasjonale i Nasjonalbiblioteket - Marianne Takle | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marianne Takle
DIMENSJON
5,64 MB
FILNAVN
Det nasjonale i Nasjonalbiblioteket.pdf
ISBN
5376411703958

BESKRIVELSE

I denne boken følger forfatteren nasjonalbiblioteksaken i offentlige dokumenter gjennom skiftende økonomiske, politiske og kulturelle kontekster gjennom nesten 200 år. Det er en lang fødselshistorie som her blir dokumentert, og den har ikke bare interesse som institusjonshistorie. I like stor grad er dette historien om samspillet mellom sak og samfunn, om de politiske betingelsene som måtte på plass før et stortingsvedtak kunne gjøres og om hvordan et politisk vedtak blir satt ut i livet og gis innhold. Med litteraturliste og sammendrag på engelsk.

Kontakt oss om du har spørsmål. Ønsker du å låne bøker privat, må du ta kontakt ditt nærmeste bibliotek for å gjøre en bestilling. Tettar hol i det nasjonale minnet.

Utfordringer mot nasjonalstaten 30. To typer ... Kjøp 'Det nasjonale i Nasjonalbiblioteket' av Marianne Takle fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER