Byggesaken

Byggesaken - Kåre Bua, Anders Digernes | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kåre Bua, Anders Digernes
DIMENSJON
10,63 MB
FILNAVN
Byggesaken.pdf
ISBN
5010223919418

BESKRIVELSE

Byggesaken er skrevet etter den nyeste læreplanen i faglig ledelse for mesterprøven. Boka dekker fellesmodulene byggfag og brukes i tillegg på fagskolene. Boka omhandler en rekke lover, forskrifter, veiledninger og standarder som regulerer virksomheten i byggebransjen. Videre gir den kunnskap om hvordan en starter opp og driver en liten byggebedrift. Opplæringen i bransjen og spesielt fagopplæringen blir også omtalt. Videre blir helse, miljø og sikkerhet (HMS) og kvalitetssikring (KS) behandlet. Sist, men ikke minst blir byggesaken i alle dens faser og aktiviteter omtalt.Stoffet er presentert på en praktisk og oversiktlig måte. Vi har også tatt med eksempler der vi synes det er passende.

Hvem som gjør hva i byggesaken din, kan du lese om i Rolleveilederen (PDF 0,7 MB) Sjekk her om du må søke, om du kan søke selv eller om fagfolk må søke for deg. Som dokumentasjon i byggesaken Henvisning til løsninger i anvisningene kan tjene som dokumentasjon for prosjektering og utførelse i byggesaken. Ved alle henvisninger bør man oppgi figurnummer, anvisningsnummer, samt årstall for utgivelse.

Det vil altså fortsatt bli mulig å anskaffe bøker og lese til eksamen som selvstudium for de kursområdene . vi tilbyr.

RELATERTE BØKER