Skapende kommunikasjon i Reggio Emilia

Skapende kommunikasjon i Reggio Emilia - Anna Barsotti | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anna Barsotti
DIMENSJON
10,60 MB
FILNAVN
Skapende kommunikasjon i Reggio Emilia.pdf
ISBN
8675400897190

BESKRIVELSE

Barsotti tegner en bakgrunn for barnehagevirksomheten i den norditalienske byen Reggio Emilia, og beskriver den pedagogiske filosofien som gjennomsyrer de kommunale barnehagene der. Boka beskriver i tillegg et kommunikasjonsprosjekt i barnehagen Diana, lar oss møte grunnleggeren av den pedagogiske filosofien i Reggio Emilia, Loris Malaguzzi og atelieristen Vea Vecchi, en kunstner som har jobbet i barnehagene i Reggio Emilia gjennom mange år.

Her er noen lenker til å begynne med: Reggio Emilia-nettverk. skapende kommunikasjon.

Frisch, Nina Scott og Aud-Eli Kristoffersen, 2001. Dokumentasjon og kvalitetsutvikling. Inspirasjonen fra Reggio Emilia har vært til stede i mange år i min barnehage, men den blir nok tolket og praktisert forskjellig på hver avdeling og for hvert prosjekt.

RELATERTE BØKER