Salto 7

Salto 7 - Kari Kolbjørnsen Bjerke, Mette Oftedal Pedersen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari Kolbjørnsen Bjerke, Mette Oftedal Pedersen
DIMENSJON
9,88 MB
FILNAVN
Salto 7.pdf
ISBN
9416726291391

BESKRIVELSE

Salto Lærerens bok er en praktisk og oversiktlig ressurs som gir trygghet og variasjon i undervisningen. Boka følger elevboka side for side. Lærerens bok inneholder: Konkret veiledning til undervisningen, Tydelige mål til hver enkelt side, Forslag til vurderingsaktiviteter, Differensierte skriveoppgaver, Forslag til aktiviteter.

Læreren gis mange muligheter for differensiering gjennom oppgaver på ulike nivå. Grunnleggende ferdigheter er naturlig integrert i læreverket. SALTO Systems AS har ansatt Stig Haglund som KAM for Sør-Norge.

Læreren gis mange muligheter for differensiering gjennom oppgaver på ulike nivå. Grunnleggende ferdigheter er naturlig integrert i læreverket. Kjøp Salto 7 fra Bokklubber Til Salto Elevbok er det laget arbeidsbøker som følger kapitlene i elevboka.

RELATERTE BØKER