Leve posthornet!

Leve posthornet! - Vigdis Hjorth | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vigdis Hjorth
DIMENSJON
9,43 MB
FILNAVN
Leve posthornet!.pdf
ISBN
4197790408683

BESKRIVELSE

Ellinor, en kommunikasjonsrådgiver i tredveårene, kjenner at det ikke er nok alvor og inderlighet i tilværelsen. At livet hennes er for banalt for fortvilelsen hun føler. Da en kollega forsvinner, må hun overta jobben fra Postkom som han sto midt oppe i. Ved å lære de postansatte om media, makt og politikk skal hun bistå dem i arbeidet mot innføringen av EUs tredje postdirektiv. Vi følger livet hennes gjennom et halvår fram til Arbeiderpartiets landsmøte i april 2011.Vigdis Hjorth ble tildelt Kritikerprisen for Leve Posthornet!

Ved å lære de postansatte om media, makt og politikk skal hun bistå dem i arbeidet mot innføringen av EUs tredje postdirektiv. Kjøp Leve posthornet! fra Bokklubber Ellinor, en kommunikasjonsrådgiver i tredveårene, kjenner at det ikke er nok alvor og inderlighet i tilværelsen. At livet hennes er for banalt for fortvilelsen hun føler.

Vår tids Asnes er ei kvinne som sel kva idear som helst etter oppdrag. Kjøp 'Leve posthornet!, roman' av Vigdis Hjorth fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Heftet, Innbundet, CD | 9788202400590 Kjøp Leve posthornet! fra Bokklubber Ellinor, en kommunikasjonsrådgiver i tredveårene, kjenner at det ikke er nok alvor og inderlighet i tilværelsen.

RELATERTE BØKER