Innføring i juss

Innføring i juss - Erik Magnus Boe | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erik Magnus Boe
DIMENSJON
5,12 MB
FILNAVN
Innføring i juss.pdf
ISBN
3678442068087

BESKRIVELSE

Boka gir en innføring i framgangsmåte for å tolke og bruke rettsregler, i tillegg til metoderegler for kontrakts- og testamentstolking, traktattolking og tolking av stortings-, doms- og forvaltningsvedtak. Boka ser også på forholdene mellom disse reglene og rettskildereglene. Med eksempler, oppsummering, spørsmål og oppgaver og veiledning til disse. Har litteraturliste, stikkordregister og lov- og domsregister.

Det gir også en innføring i ulike konfliktløsingsmekanismer. Studentene får en innføring i følgende juridiske emner: Kontraktsrett, herunder forbrukerrett; Arbeidsrett Denne boka gir en grundig og lettfattelig innføring i hovedlinjene i norsk trygderett.

2, statsrett og forvaltningsrett' av Erik Boe fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788251831055 Hei Jeg begynner å få større interesse for juss, og koser meg for tiden med Johs.

RELATERTE BØKER