Tenn gnisten - lev bedre!

Tenn gnisten - lev bedre! - Siri Spillum | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Siri Spillum
DIMENSJON
12,1 MB
FILNAVN
Tenn gnisten - lev bedre!.pdf
ISBN
9684791775107

BESKRIVELSE

Som rådgiver får forfatteren stadig spørsmål om hvordan man kan få mer energi og livslyst. Dette er åpenbart et spørsmål som mange stiller seg, og i denne boken får leseren svar. Her er konkrete tips og råd for å få tilbake energien og livsgleden. Gjennom blant annet eksempler viser boken hvordan ulike tankemønstre kan slukke gnisten, og hva du kan gjøre for å tenne den igjen. Etter hvert kapittel er det også en fin oppsummering som gjør bokens budskap håndgripelig og gjennomførbart. Tema som belyses er bevisstgjøring, følelser, påvirkninger, verdier, valg og konfliktløsing. Dette er selvutvikling med glimt i øyet.

Last ned utdrag Legg i ønskeliste. Serieliv; Facebook; YouTube; Instagram ... Tenn gnisten - lev bedre! Siri Spillum.

Ja, pinlig nøyaktig var han også. Det er aldri for sent å finne tilbake til gnisten, sier Moyle, men jo før jo bedre. - Hvis du venter er det mer å jobbe gjennom, potensiell bitterhet og negative følelser.

RELATERTE BØKER