Skyggespill

Skyggespill - Val McDermid | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Val McDermid
DIMENSJON
5,75 MB
FILNAVN
Skyggespill.pdf
ISBN
5421571691478

BESKRIVELSE

Når Charlie Flint får tilsendt en konvolutt med avisutklipp som omhandler et drap ved hennes gamle college ved Universitetet i Oxford, blir hun straks nysgjerrig. En brudgom ble brutalt slått i hjel i sitt eget bryllup. Mens bruden og gjestene nippet til sjampanjen, ble brudgommens blodige kropp dumpet i elven. Charlie vet ikke hvem som har sendt utklippene, men ettersom hun er suspendert fra jobben som psykiater og fra rollen som offentlig oppnevnt sakkyndig i drapssaker, har hun god tid til å gruble. Etter hvert som hun graver dypere i saken, forstår hun at det er mye mer ved denne forbrytelsen enn det først så ut til. Jo nærmere hun kommer sannheten, desto farligere blir det.

411 Dugg 363 Regnskygge 364 Lilje 365 Sorbet 366 Harmoni 367 Enebær 371 Skyggespill 372 Sommernatt 373 Tindeblå 315 Café 316 Lys Mocca 362 Varg "Skyggespill" er den andre filmatiseringen av Anthony Shaffers teaterstykke "Sleuth", denne gang regissert av Kenneth Branagh. Michael Caine, som i originalen spilte rollen som filmens unge protagonist, er tilbake i nyinnspillingen, men har nå byttet rolle og latt Jude Law overta tolkningen av karakteren han i sin tid mottok en Oscar-nominasjon for å ha portrettert. Helle Eksklusiv har en struktur i overflaten som gjør at dekket får en levende effekt med skyggespill.

«Skyggespill» inneholdt artikler om kriminallitteratur, historiske kriminalsaker, film og TV-serier, bokomtaler og fortellinger. Redaktør og utgiver var T.B.Hansen; faste medarbeidere Anne-Kristin Strøm, Kjell Steen og Morten Løken Kværnstrøm. Kjøp 'Skyggespill' av Berit Elisabeth Sandviken fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER