Skriving pågår C

Skriving pågår C - Trine Gedde-Dahl, Anne Kristine Øgreid | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Trine Gedde-Dahl, Anne Kristine Øgreid
DIMENSJON
8,64 MB
FILNAVN
Skriving pågår C.pdf
ISBN
2250099917914

BESKRIVELSE

Skriving pågår Lærerveiledning er et unikt hjelpemiddel i skriveopplæringen. Den støtter elevenes skriveprosess fra planlegging til ferdig tekst. Veiledningen beskriver en gjennomtenkt vurderingspraksis med kriterier og vurderingsskjemaer tilpasset hver tekst. Det foreligger én lærerveiledning til hvert trinn.

Skriving pågår C gir deg en helt ny og annerledes innfallsvinkel til elevenes skriving. Ved å følge oppleggene i boka kan du tilpasse skriveopplæringen til den enkelte eleven og gruppa. Kjøp Skriving pågår C fra Bokklubber Skriving er en av de grunnleggende ferdighetene som elevene skal arbeide med i alle fag.

Ved å følge oppleggene i boka kan du tilpasse skriveopplæringen til den enkelte eleven og gruppa. Skriving pågår Lærerveiledning er et unikt hjelpemiddel i skriveopplæringen. Den støtter elevenes skriveprosess fra planlegging til ferdig tekst.

RELATERTE BØKER