Jeg er Vicky

Jeg er Vicky - Sigrid Lunde | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sigrid Lunde
DIMENSJON
7,65 MB
FILNAVN
Jeg er Vicky.pdf
ISBN
5251279982152

BESKRIVELSE

Ryktene etter bygdefesten har slått rot, alle tror de vet alt om Klara Victoria. Astri plages av at hun mobbes og ber Trond stille opp for datteren, men det er ikke lett å vinne hennes tillit. Dette er sommeren da alt er i endring. Oppe på ei sæter i fjellheimen, ved et bunnløst, trolsk tjern, finner Klara Victoria seg selv - hun er Vicky. Hemmelighetene hun skjuler, er mørkere, og angsten og uroen farligere. Men Vicky har en uslukkelig tørst på livet og på kjærligheten.

Astri plages av at hun mobbes og ber Trond stille opp for datteren, men det er ikke lett å vinne hennes tillit. Dette er sommeren da alt er i endring.

Den gangen trodde jeg at jeg aldri skulle le igjen, men det kan jeg jo. Vedrørende løpestreng og hundegård så kan du vel nekte dem å bruke dette med mindre det inngår i leiekontrakten. Dersom hunden bjeffer, uler, tisser andre steder enn det du tillatter så er det jo på sin plass å sende en skriftlig klage til utleier.

RELATERTE BØKER