Hemmeligheter fra et levd liv

Hemmeligheter fra et levd liv - Susan Meissner | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Susan Meissner
DIMENSJON
7,82 MB
FILNAVN
Hemmeligheter fra et levd liv.pdf
ISBN
9472299543803

BESKRIVELSE

Nåtid: Studenten Kendra Van Zant er på vei til landsbygda i England for å intervjue den aldrende kunstneren Isabel McFarland. Hun treffer McFarland idet hun er klar for å avsløre hemmeligheter om andre verdenskrig, Blitz-angrepene på London, og bakgrunnen til sin egen familie. Det McFarland forteller tegner et bilde av London og familien som gir Kendra en ny forståelse av livet og konsekvensene av valgene man tar. 1940-tallet: Søstrene Emmy og Julia Downtree bor med den enslige moren sin i hjertet av London idet krigen bryter ut. Den femtenårige Emmy har et konfliktfylt forhold til moren sin. Hun tar seg av søsteren og har en drøm om å designe og sy brudekjoler. Hun får en deltidsjobb i London i en bryllupsbutikk, men plutselig må alle barn evakueres fra byen og de to søstrene blir skilt fra hverandre. Emmy bestemmer seg for to ting: Hun må finne igjen søsteren, og hun vil forfølge drømmen sin om å sy kjolene hun har tegnet.

Likte du disse, vil du helt sikkert kose deg med Nattergalen i Sunset Boulevard, også. Forlagets baksidetekst. Hemmeligheter fra et levd liv-En smakebit på søndag Nå er det en stund siden jeg har vært med på "en smakebit på søndag", men i dag kommer et lite innlegg.

Susan Meissners roman om to søstre i London under andre verdenskrig, har fått bortimot topp score på Amazon. Hemmeligheter fra et levd liv ebok. 159,-Nåtid: Studenten Kendra Van Zant er på vei til landsbygda i England for å intervjue den aldrende kunstneren Isabel McFarland, ivrig etter å finne ut av sin egen visjon om det perfekte liv. Kjøp Hemmeligheter fra et levd liv på Kelkoo.

RELATERTE BØKER