Du er ny

Du er ny - Mikkel Bugge | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mikkel Bugge
DIMENSJON
5,99 MB
FILNAVN
Du er ny.pdf
ISBN
2074258863637

BESKRIVELSE

"Jeg sa til Joakim at jeg kom til å skjære henne ut om han ikke kjørte meg til fødeavdelinga. Han sto borte ved oppvaskkummen og vaska en kjele, men han snudde seg med det samme og så meg i øynene uten å flakke eller okke seg. Jeg var fem dager på overtid, men egentlig hadde jeg vært på overtid i flere måneder."Hun blir gravid med en mann hun nettopp har møtt. Han har en rygg som kan tåle mye. Men barnet der inne forskyver alt. I spennet mellom nærhet og desperasjon vokser en ny virkelighet fram. «Du er ny» skildrer den svimlende, skjøre tida før og etter en fødsel.

Smarte strømmålere vil gi en rekke fordeler for folk flest, hevder både Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) og de enkelte strømleverandørene rundt om i landet. Det er stadig nye mobiltelefoner som frister mobil-entusiastene der ute. Bytter du mobil nå, bør du huske på disse tre tingene.

Tipsene fra Steinar Waage hos Elkjøp Jessheim hjelper deg å få den nye vaskemaskinen trygt på plass. Nye Feide gir god støtte for moderne pålogging til apper. Man kan nå velge å ikke kreve ny pålogging etter åtte timer, men la brukeren være pålogget i en lengre periode, i tråd med det sluttbrukere ofte forventer av mobilapplikasjoner i dag. Du vil få en melding fra Skatteetaten når skattemeldingen din er klar, og Skatteetaten presiserer at det ikke er noe poeng å logge seg inn før du har fått meldingen - da vil den ikke være tilgjengelig.

RELATERTE BØKER