Radius 3

Radius 3 - Hanne Hafnor Dahl, Hanne Marken Dalby, May-Else Nohr | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hanne Hafnor Dahl, Hanne Marken Dalby, May-Else Nohr
DIMENSJON
8,69 MB
FILNAVN
Radius 3.pdf
ISBN
8214834773920

BESKRIVELSE

Oppgaveboka følger strukturen i grunnbøkene. Oppgavene er delt inn i Øve 1 og Øve 2, akkurat som i grunnbøkene. I Øve 1 har de fleste oppgavene visuell støtte. Oppgavene i Øve 2 har samme tema som i Øve 1, men større utfordringer. Oppgavene i oppgaveboka egner seg godt som lekse.

Den nøyaktige verdien har uendelig mange ikke-sykliske desimaler, dermed er et irrasjonalt tall eller mer spesifikt et ... Stråler i motsatte retninger fra senteret utgjør en diameter, så diameteren er det dobbeltet av radien. Vi kaller omkrets for O og radius for r, da er O = 2 π r.

r = O 2 π = 100 c m 2 π ≈ 15, 9 c m. Vi vet at arealet A er gitt ved A = π r 2. Radius (fra latin radius, «stråle, hjuleike») er i geometri en rett linje fra sentrum i en sirkel eller kule ut til periferien eller overflaten..

RELATERTE BØKER