Musikk - mulighetenes fag

Musikk - mulighetenes fag Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,52 MB
FILNAVN
Musikk - mulighetenes fag.pdf
ISBN
5224226077982

BESKRIVELSE

Musikk - mulighetenes fag fyller et tomrom i den musikkdidaktiske litteraturen. De fleste artiklene tar utgangspunkt i empirisk forskning i grunnskolen, og er knyttet til musikkfagets tre hovedområder slik de kommer til uttrykk i den nye læreplanen: å musisere, å komponere og å lytte. Musikk - mulighetenes fag retter søkelyset mot viktige didaktiske spørsmål og utfordringer i musikkfaget. Dette er ei bok som inspirerer til videre utvikling av musikkdidaktisk teori og praksis, og som utfordrer til refleksjon og nyskaping i praksisfeltet. Målgruppa for boka er musikklærerstudenter og musikklærere i grunnskole, lærerutdanning og kulturskole. Eiliv Olsen er førstelektor i musikk og prodekan ved Avdeling for lærerutdanning, Høgskolen i Bergen. Sylvi Stenersen Hovdenak er professor i pedagogikk ved Universitetet i Oslo og professor II ved Avdeling for lærerutdanning, Høgskolen i Bergen.

Huset ligger midt i Tromsø sentrum og rommer blant annet 11 ... Musikk er en kunstform som bruker lyd organisert i tid til å skape berikende opplevelser gjennom lytting, dans, eller framføring.Det finnes et mangfold av musikalske former, stilarter og sjangere i ulike kulturer og subkulturer over hele verden. Studieprogram: Master i interaksjonsdesign, uteksaminert i 2016 Yrke: Interaksjonsdesigner i Dagbladet, Aller Media. Navn: Sebastian Brage Hansen Sebastian Brage Danielsen skrev masteroppgave om bruk av "usynlige brukergrensesnitt" med bluetooth og Internet-of-Things for å minske risiko for smitte gjennom berøring på sykehus. Bachelor of Music (BM) / Master of Music (MM) Disse gradene retter seg mot studenter som driver med musikk, og som ønsker seg en karriere innen utøvende musikk, komposisjon eller produksjon.

FYR-prosjektet. Delingsarena ... Vi roer ned og lytter til god musikk.

RELATERTE BØKER