Analfabeten som kunne regne

Analfabeten som kunne regne - Jonas Jonasson | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jonas Jonasson
DIMENSJON
10,85 MB
FILNAVN
Analfabeten som kunne regne.pdf
ISBN
5714673604206

BESKRIVELSE

Analfabeten som kunne regneer en ny bok fra forfatteren av Hundreåringen som klatret ut gjennom vinduet og forsvant! Hun begynte å jobbe som femåring, ble foreldreløs som tiåring, og overkjørt da hun var femten. Ikke noe tydet på at hun skulle gjøre noe annet enn å leve en stund i skuret i Sør-Afrikas største slum og så dø. Om hun ikke hadde vært den hun var, men det var hun jo. Nombeko Mayeki var analfabeten som kunne regne. Skjebne og talent fører henne bort fra Soweto - til internasjonal storpolitikk, til den andre siden av kloden, til to identisk like, men svært ulike brødre. På reisen hisser hun på seg verdens mest fryktede sikkerhetstjeneste før hun en dag finner seg selv innestengt i lasterommet til en potetbil.

Bla i boka. Se flere bøker fra Jonas Jonasson. Analfabeten som kunne regne er en arabesk skrøne, skrevet med skarp penn og varmt hjerte.

Eller for å si det med Nombeko, der hun sitter og hører den dameglade Thabo, han som bor i et skur sammen med bøkene sine, legge ut om de fabelaktige reisene han har foretatt: Hun skjønte "umiddelbart at han ... Analfabeten som kunne regne er Jonas Jonassons andre roman, etter den internasjonale suksessen Hundreåringen som klatret ut gjennom vinduet og forsvant. Han er journalisten og gründeren som etter 20 år i avis-, tv- og kommunikasjonsbransjen solgte alt han eide og ble forfatter. Få Analfabeten der kunne regne af Jonas Jonasson som bog på dansk - 9788771460209 - Bøger rummer alle sider af livet.

RELATERTE BØKER