Straffesaker i utlandet

Straffesaker i utlandet - Morten Ruud, Tonje Rønneberg Ruud | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Morten Ruud, Tonje Rønneberg Ruud
DIMENSJON
8,93 MB
FILNAVN
Straffesaker i utlandet.pdf
ISBN
9489559286061

BESKRIVELSE

Boken er rettet mot alle som kommer i befatning med straffesaker i utlandet, som advokater, politi, øvrige myndigheter og pårørende.Stadig flere norske borgere reiser utenlands, både på ferie og i arbeid. Det fører også til at flere blir involvert i straffesaker i utlandet, enten som offer eller som mistenkt. Media har jevnlig oppslag om slike situasjoner. «Straffesaker i utlandet - bistand og samarbeid» tar for seg spørsmålene om hvilken hjelp man kan få fra norske myndigheter, og hvilke begrensninger som gjelder.Boken tar opp følgende emner:· Statsborgerskapets betydning· Rettigheter ved pågripelse og fengsling· Konsulær beskyttelse· Mulighetene for straffesak i Norge· Forberedelse og gjennomføring av straffesak i utlandet· Forsvarer, bistandsadvokat og voldsoffererstatning· Internasjonalt politisamarbeid· Rettsanmodninger og statlig samarbeid· Utlevering og arrestordre· Soningsoverføring· Bøter ilagt i utlandetDenne utgivelsen er også tilgjengelig i digital versjon på juridika.no.

1 artikkel 15, Boken er rettet mot alle som kommer i befatning med straffesaker i utlandet, som advokater, politi, øvrige myndigheter og pårørende.Stadig flere norske borgere reiser utenlands, både på ferie og i arbeid. Det fører også til at flere blir involvert i straffesaker i utlandet, enten som offer eller som mistenkt.

Sendes innen 1-3 virkedager. Kjøp boken Straffesaker i utlandet av Morten Ruud, Tonje Rønneberg Ruud (ISBN 9788215022918) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER