Sex og sånn

Sex og sånn - Wencke Mühleisen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Wencke Mühleisen
DIMENSJON
3,78 MB
FILNAVN
Sex og sånn.pdf
ISBN
1350170882101

BESKRIVELSE

Den gode smaken har kanskje ikke innsett det, men slaget er tapt: Det er ikke mulig å tenke seg offentlig liv, politiske prosesser og kulturelt samkvem uten sex. Sex sniker seg inn overalt, og det er kanskje ikke så ille som mange vil ha det til?I denne boken bretter en av Norges friskeste skribenter opp ermene og kaster seg ut i emnet kjønn og seksualitet i Norge i dag. Resultatet er en rekke vittige og tankevekkende skråblikk på alt fra utroskap og naziporno til guttehumorens vidunderlige anale frigjøringsprosjekt.

Til vanlig bruker de tiden sin på skolebesøk og informasjon på nettet. Underlivet etter fødsel /sex og sånn » Familie, samliv og seksualitet » Seksualitet; Logg inn for å følge dette . Følgere 0.

0 Sex og sånn! Artikkeltags. nettmøter; Publisert: 31.

RELATERTE BØKER