Redaktøren

Redaktøren - Harry Dolan | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harry Dolan
DIMENSJON
10,65 MB
FILNAVN
Redaktøren.pdf
ISBN
5879266889958

BESKRIVELSE

Mannen som kaller seg David Loogan lever en stille og anonymt liv. Men han er ensom. Han bruker mye av tiden sin på å skrive kriminalnoveller, og har stor glede av det. Ensomheten hans blir brutt når han finner en god venn i en utgiver av et krimmagasin, Tom Kristoll. Det er spesielt Davids gode evner til å bygge opp et troverdig krimplot som fascinerer Tom og tilbyr ham jobb som redaktør for krimmagasinet. Det David ikke vet, er at magasinets motto er: Planer går skeis. Ulykker skjer. Folk dør.Elizabeth Waishkey er alenemor og det lokale politiets beste etterforsker. Men når Tom Kristoll blir funnet død, vet hun ikke hvordan hun skal forholde seg til David. Er han en morder, eller er han en som kan hjelpe henne med å finne sannheten? I denne saken får hun virkelig erfare at planer går skeis, ulykker skjer, folk dør - mange folk dør.

På Sykehuset i Østfold er antikorrupsjonsarbeid satt i system. Og nå vil riksrevisor Per Kristian Foss ha full åpenhet om interessekonflikter. Bjørnstjerne Bjørnsons Redaktøren (1874/75) kan på mange måter ses som gjennombruddet for realismen i norsk litteratur.

Redaktøren leder og har ansvaret for sine medarbeideres virksomhet, og er bindeleddet mellom utgiveren/styret og de redaksjonelle medarbeiderne. Fra redaktøren NO IMAGE. The package is opened.

RELATERTE BØKER