Noe å tro på

Noe å tro på - Henrik Syse | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henrik Syse
DIMENSJON
10,77 MB
FILNAVN
Noe å tro på.pdf
ISBN
4767432631755

BESKRIVELSE

Mange er på søken etter noe å tro på, og i dagens samfunn kan vi velge og vrake mellom kristendom, buddhisme og engler. Andre igjen mener at det ikke er plass til religiøs tro i vår tid. I dette motsetningsfylte landskapet vil Henrik Syse rydde og sortere, og tar leseren med på en åpen samtale om tro.Syse mener selv at religiøs tro gir mening og fyller et viktig rom i vårt moderne samfunn. Troen gir forankring i en tid med sterke vinder og rask omskiftning. Et bevisst forhold til vår egen trostradisjon åpner også for en forståelse av andre menneskers tro og livssyn.

Ved å bryte ned undertrykkende maktstrukturer i verden, kan vi skape samfunn med mindre forskjeller, større bærekraft og mer demokrati. Det er sosialisme i praksis.

Vi har to oversettelser av Tro i bokmål-nynorsk ordbok med synonymer, definisjoner, eksempler på bruk og uttale. Norsk Bokmål.

RELATERTE BØKER