Kjærlighetens galskap

Kjærlighetens galskap - Matthew Quick | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Matthew Quick
DIMENSJON
10,27 MB
FILNAVN
Kjærlighetens galskap.pdf
ISBN
6323009148417

BESKRIVELSE

Pat har mistet alt - huset, jobben og kona Nikki. Etter lang tid på institusjon, flytter han inn hos foreldrene. Målet er å bli i god fysisk form og utvikle seg fra å være en «analfabetisk bajas» til å bli en intellektuell - alt for å få Nikki tilbake. Han trener, følger med på fotball og spyler en del av pillene sine ned i do. Ingen har våget å fortelle ham at Nikki har tatt ut skilsmisse og er etablert på nytt med mann og barn. Enklere blir det ikke når han møter Tiffany, som også har sitt å stri med etter at hun mistet ektemannen i en bilulykke. Hun tilbyr seg å hjelpe Pat å finne tilbake til kona, men kun hvis han er villig til å gjøre noe viktig til gjengjeld.Filmen basert på romanen ble nominert til hele åtte Oscar-priser!«Sjelfull, hysterisk morsom og troverdig.» Justin Cronin, forfatter «Quick fyller sidene med så mye absurd humor og ekte følelser at det er umulig ikke å heie på den utradisjonelle helten hans.» People Magazine «Overbevisende og fascinerende.» The Philadelphia Inquirer "En sjarmerende debutroman (...). Det er vanskelig ikke å bli grepet av skjebnen til en mann som, til tross for mye motgang, fortsatt beholder både håpet og troen.» The Wall Street Journal"En øm, gripende og morsom debut.» Publishers Weekly"Matthew Qiuck har skrevet en hjerteknuser av en roman." Kirkus

Etter lang tid på institusjon, flytter han inn hos foreldrene. Pat har mistet alt - huset, jobben og kona Nikki. Etter lang tid på institusjon, flytter han inn hos foreldrene.

Se filmer online på Viaplay.no Kjærlighetens galskap var hans debutroman, og neste år kommer hans andre roman ut på norsk, - den skal også filmatiseres. Selv om jeg syns at boken er enda bedre enn filmen, får du et godt inntrykk av stemningen i boken av traileren til filmen: Relaterte artikler. Kjøp Kjærlighetens galskap fra Bokklubber Pat Peoples har en teori: Livet hans er en film produsert av Gud.

RELATERTE BØKER