Karaokekapitalismen

Karaokekapitalismen - Jonas Ridderstråle, Kjell A. Nordström | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jonas Ridderstråle, Kjell A. Nordström
DIMENSJON
7,68 MB
FILNAVN
Karaokekapitalismen.pdf
ISBN
5200022220502

BESKRIVELSE

I karaokekapitalismens verden er dette valget: kopier de andre eller lag din egen framtid! Forfatterne ønsker å formidle at man ikke skal imitere, men være nyskapende. De hevder at managing for mankind betyr å bringe mening inn i markedet og personifisering av produktene. Boken lærer oss hvordan vi kan konkurrere på kompetanse, skape en kapitalisme med karakter og ha et godt liv samtidig som vi har et levebrød. Boken er en oppfølger til Funky business (2000). Har litteraturliste.

Karaokekapitalsimen ble en ny salg suksess for forfatterne Kjell A. Nordstöm og Jonas Ridderstråle.

Uff da! eller jippi! Lever vi i ei god tid, som det heter? Karaokekapitalismen: I karaokekapitalismens verden er dette valget: kopier de andre eller lag din egen framtid! Forfatterne ønsker å formidle at man ikke skal imitere, men være nyskapende. De hevder at managing for mankind betyr å bringe mening inn i markedet og personifisering av produktene. Karaokekapitalismen : ledelse for menneskeheten Jonas Ridderstråle, Kjell A.

RELATERTE BØKER