Hvordan lykkes som student

Hvordan lykkes som student - Marianne Klever Næss, Hellen Saga | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marianne Klever Næss, Hellen Saga
DIMENSJON
3,84 MB
FILNAVN
Hvordan lykkes som student.pdf
ISBN
3453187930600

BESKRIVELSE

Å bli student er begynnelsen på en spennende og utviklende periode i livet ditt, men det kan også være dager som kan føles vanskelige eller overveldende.Denne boken kan bidra til at det blir lettere å få mest mulig ut av studentlivet enten du kommer rett fra videregående skole eller har vært noen år i arbeidslivet. Her vil du få mange gode råd og verktøy som kan gjøre deg best mulig forberedt slik at du kan planlegge studiehverdagen på en effektiv måte. Dette innebærer ikke bare å finne gode studieteknikker, men også å ta ansvar for egen økonomi og trivsel i tillegg til å vite hva du kan gjøre for å forstå og hjelpe deg selv når dagene blir utfordrende.

Ansvarlig for siden: [email protected] Det er mye som endrer seg når du blir student. Les hvordan det er å studere på Universitetet i Bergen.

I artikkelen «14 Ways to Improve Your Self-Discipline» har nettsiden Success.com presentert en guide til hvordan du kan få mer selvdisiplin - på generell basis. Utdrag fra Hvordan lykkes som student . Utdrag fra Hvordan lykkes som student .

RELATERTE BØKER