Hva er konservatisme

Hva er konservatisme - Torbjørn Røe Isaksen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torbjørn Røe Isaksen
DIMENSJON
5,72 MB
FILNAVN
Hva er konservatisme.pdf
ISBN
8029676021475

BESKRIVELSE

Både Donald Trump og Erna Solberg kaller seg konservative. Hva i all verden er det som forener dem? Hva er konservatisme?Konservatismen er mer aktuell enn på lenge. En rekke ulike krefter som kaller seg konservative, blir stadig mer fremtredende. Men konservatismen er aktuell også fordi vår samtids store, rotete problemstillinger kan forstås bedre ved hjelp av konservative innsikter og begreper, hevder Torbjørn Røe Isaksen.Enten du ser på konservatisme som en løsning på eller årsak til verdens problemer, er det viktig å gjøre seg kjent med dens tankesett. Denne boken gir en interessant introduksjon til en politisk idéretning med store indre spenninger. Forfatteren formidler også hva han mener er den gode konservatismen som bør forme politikken.

Liberalister mener at du har rett til ditt eget liv. Hos liberalismen er det kun én type frihet som gjelder: Såkalt negativ frihet, eller frihet fra noe. Kjøp 'Hva er konservatisme' av Torbjørn Røe Isaksen fra Norges raskeste nettbokhandel.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788215032542 Lufta er for alle. Det er også etikken og politikken.

RELATERTE BØKER