Håndverkertjenesteloven

Håndverkertjenesteloven En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,55 MB
FILNAVN
Håndverkertjenesteloven.pdf
ISBN
6649305805551

BESKRIVELSE

Fagbokforlaget utgir særtrykk av enkeltlover fra Norges Lover i samarbeid med Lovsamlingsfondet, Det juridiske fakultet, UiO og Lovdata. Særtrykkene inneholder både faglige og historiske noter og oppdateres fortløpende ved lovendringer. De faglige notene er utarbeidet av jurister som er eksperter på det aktuelle fagområdet og helt nødvendige for den som skal orientere seg i lovverket. De faglige notene er rettighetsbelagte og ligger ikke gratis på Lovdata, slik de historiske notene gjør. Særtrykkene er også tilgjengelig som abonnement. For mer informasjon, se fagbokforlaget.no/saertrykk

juni 1989 nr. 63 om håndverkertjenester m.m., regulerer rettsforholdene mellom håndverkere og forbrukere, når håndverkeren utfører visse former tjenester for forbrukeren.

63, håndverkertjenesteloven. Håndverkertjenesteloven gir deg som forbruker et godt vern. Har du opplevd feil og mangler ved utførselen kan du lese mer om dine muligheter i våre artikler, eller spør oss etter gratis førstevurdering.

RELATERTE BØKER