De dødes encyklopedi

De dødes encyklopedi - Danilo Kis | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Danilo Kis
DIMENSJON
11,66 MB
FILNAVN
De dødes encyklopedi.pdf
ISBN
8136741162075

BESKRIVELSE

Hovedverk bestående av magiske fortellinger i slekt med Borges.

Her er ældgamle præcolumbianske ritualer smeltet sammen med den katolske Allehelgen til en livsbekræftende fest for de døde, hvis sjæle for et par dage kaldes tilbage til de levendes verden for at nyde alle de ting, de holdt af, da de var i live. Den mest kjente er Danilo Kiš (1935-89). Hans noveller og romaner er oversatt til mange språk (til norsk novellesamlingene Et gravmæle for Boris Davidovitsj og De dødes encyklopedi).

Strømpen med 100 masker). Et isolert, men likevel mye mer radikalt skritt i samme retning som Hamburgs, ble tatt over havet i 1824. De yngre menighetene i Charleston-synagogen " Beth Elohim" ble misfornøyd med nåværende forhold og krevde endring.Under ledelse av Isaac Harby og andre medarbeidere dannet de sin egen bønnegruppe, "The Reformed Society of Israelites".

RELATERTE BØKER